Dien uw aanvraag voor SERMI certificering in

Gewijzigd op Thu, 28 Mar 2024 om 10:20 PM

Dank dat u met SERMI Register uw aanvraag wilt verwerken. Op deze pagina leggen we uit hoe dit moet.

Aanvragen bij SERMI Register lopen volgens een 3 stappen process, eerst meld u zich aan en tekent u het contract. Hierna vult u documenten in welke wij beoordelen. Na de beoordeling kunt u eventueel uiteraard reageren op de opmerkingen van de auditor en nieuwe documenten insturen.

Na afronding hiervan volgt het certificaat.

Let op!
Alleen deze stappen volgens als u nog GEEN aanmeldingsformulier heeft ingevuld! Heeft u al een aanvraag ingedient, log dan in en upload uw documenten: Login en upload documenten

INHOUDS OPVAGE

Aanmelden voor SERMI Certificering

Stap 1 - Invulformulier

Ga naar https://certify.sermi-register.eu/register?handle=sermi&form-language-desired=nl

U landt dan hier. Klik vervolgens op volgende:

Stap 2 - Login gegevens

Vul de gewenste login gegevens in van de persoon die de aanmelding gaat afhandelen. Vink het vierkantje aan voor de voorwaarden en druk op volgende.

Stap 3 - Bedrijfsgegevens

Vul de bedrijfsgegevens in. De gevraagde contactgegevens zijn voor de contactpersoon die de aanmelding gaat verwerken. De bedrijfsgegevens zijn van het te certificeren bedrijf. Druk hierna op Volgende

Stap 4 - Taal

Vul deze gegevens naar wens in en druk op Volgende

Stap 5 - Technische gegevens

Vul de technische specificaties in. Let hierbij op het volgende:

• Een IO is een locatie die fysiek aan de autos werkt zoals een garage.
  • Een RSS is een bedrijf dat op afstand een service verleent aan een IO zoals auto diagnostiek.

Hier is daarover meer informatie gegeven: Ben ik een IO of RSS?

Bij het aanvragen van de VOG: Wij rekenen € 12,50,- per aangevraagde VOG. Dit is een aanvullende service u mag dit ook zelf regelen. Dit kan bijvoorbeeld door naar de gemeente te gaan nadat u het VOG formulier van de Rijksoverheid website heeft ingevuld.

Let op!
De € 12,50 zijn verwerking’s kosten. De justis kosten zijn hier niet bij inbegrepen.  Als u klaar bent drukt u op 'Opsla.

Belangrijk!
U geeft hier ook, in het eerste veld, de medewerkers op. Als u de enige medewerker bent vult u alleen uw zelf in. Dit zijn de personen die een SERMI Certificaat ontvangen.

Stap 6 - Verificatie en bevestiging

Bij het zien van onderstaand bent u iets vergeten.

Vul deze gegevens in en druk dan Opnieuw op opslaan.

Als u de aanmelding goed heeft ingevuld en is verwerkt ziet u het volgende:

U ontvang een bevestiging als dit goed is gegaan in de mailbox.

Let op!
Deze mail kan in de spam belanden.
U kunt nu direct naar de login pagina gaan. U kunt dan gelijk uw project zien. De link naar de login pagina is: https://certify.sermi-register.eu/dashboard/authentication/login
?form-language-desired=nl

Activeren van uw account

Als u de aanmelding goed heeft ingevuld ontvang u 2 mailtjes.

1 geldt als bevestiging en de 2de is met de vraag om uw account te activeren.

Dit is nog in het Engels. Wij zijn bezig met de vertalingen onze excuses voor enig ongemak.

Let op!
Ziet u de mails niet? Het kan zijn dat deze in de spam box zijn terecht gekomen.

Klik op de activering’s link:

Een web browser wordt dan geopend en u ziet het volgende:

Vul een wachtwoord in en druk op de knop ”Set password”. Voer aub een complex wachtwoord in wat lastig te gokken is.

Als u heeft gedrukt kunt u hier uw gegevens invullen:

U zie nu dit scherm:

Gefeliciteerd!
U bent nu ingelogd en heeft de aanvraag voltooid. U kunt gelijk beginnen met documenten uploaden en de audit afronden. Hoe dit gaat kunt u hier lezen:

Login en upload documenten