Login en upload documenten

Gewijzigd op Thu, 28 Mar 2024 om 10:17 PM

Op deze pagina leggen we uit hoe u documenten upload zodat deze beoordeelt worden door ons. Dit is een simpel process waarvoor u moet inloggen in uw dashboard, en dan een afvinklijst afwerkt.

INHOUDSOPGAVE OF CONTENTS

Login

Ga naar https://certify.sermi-register.eu/dashboard/authentication/login

Voer hier uw email en wachtwoord in.

Als u e.e.a. heeft bevestigd met de authenticator logt u in op de pagina. U zie nu dit scherm:

Documenten invoeren

Als u ingelogd bent klikt u links on 'dossiers'. Dan ziet u dit scherm:

U klikt op het dossier wat openstaat, dan ziet u dit scherm:

Onderaan zit de actiepunten, dit zijn TODO’s. Deze moet u aflopen om documenten te uploaden, als alles afgerond is bent u klaar met de audit.

LET OP! Er zijn er meer dan twee, scroll verder naar beneden en dan ziet u de resterende actie punten. In dit overzicht staan alle eisen rondom SERMI. Hier staat ook uw factuur, contract en alle andere informatie. Simpelweg gezegd: U loopt de TODO's af en dan bent u klaar.

Als u klikt op TODO beheren ziet u rechts in uw scherm nu dit:

Hier kunt u bestanden uploaden. U kunt ook opmerkingen naar de auditor sturen en eventuele tekst en uitleg bij uw documenten geven.

Wanneer u op 'Choose file' klikt, een document uploaad, en deze een naam geeft kunt u deze uploaden. Als alles klopt dan verschijnt er bovenin uw scherm een bevestiging.

Als u naar beneden scrolt ziet u ook of de documenten zijn geüpload:

Hier kunt u de documenten ook verwijderen, mocht u bijvoorbeeld de verkeerde documenten hebben geüpload.

U kunt altijd informatie corrigeren

Opmerkingen toevoegen

Mocht u geen relevante documenten te uploaden hebben, of u wilt ook een opmerking maken, dan kunt u dit doen volgens onderstaande stappen.

Dit is bijvoorbeeld handig als u een DGA bent (Directeur grootaandeelhouder) en geen arbeidsovereenkomst heeft, dan geeft u dit gewoon aan en neemt de beoordelaar dit mee. Dit moet dan natuurlijk wel uit de KVK blijken.

Om een opmerking toe te voeren opent u de TO-DO en klikt u op 'textuele informatie over hoe u voldoet':

U ziet nu dit:

TODO als afgerond markeren

Wanneer u klaar bent met een TODO moet u deze markeren als afgerond. Dit kan op 2 manieren:

Optie 1: U drukt op de knop bij de pijl na het uploaden van de documenten en/of uw opmerkingen:

Optie 2: U tikt de vierkantjes 1 voor 1 af nadat u alles heeft geüpload

Medewerkers opgeven tbv certificering

In deze sectie zult u zien hoe u medewerkers opgeeft zodat deze een SERMI-certificaat krijgen. Als u dit al bij aanvraag heeft gedaan, of de medewerkers staan al in dit scherm, kunt u dit negeren.

Dit is verplicht zodat zij ook de Digidentity login gegevens krijgen.

Om medewerkers op te geven moet u op de groene knop klikken, als u dit doet verschijnt er het volgende formulier:

U vult hier alle medewerkers in.

Let op!

Alle personen welke een SERMI certificaat moeten hebben moeten hier ingevoerd zijn.

Beoordeling van een SERMI Register inspecteur

vragen

Nadat alle TO-DO’s zijn afgerond zie je onderstaand:

Bevindingen

Het kan zijn dat tijdens een beoordeling er punten door de inspecteur benoemt worden.

Deze komen in uw dashboard te staan en kunt oplossen. Om het simpel te houden staan CAPA's in uw dashboard als nieuwe TODO's. Dit betekent dat u via het bekende interface de documenten kan uploaden.

Als u klaar bent vraagt u weer de beoordeling aan (zie bovenstaand) en kijken we opnieuw. Als alles voldoet krijgt u het certificaat.

Let op!
Op 1 april krijgt u dan een Digidentity certificaat via de email. Belangrijk: Uw medewerkers krijgen dan ook een mail en kunnen Digidentity activeren. Hierover leest u meer hier: Wat gebeurt er nu (De Digidentity email)