Activeer mijn Digidentity account + Registreer mijn certificaat

Gewijzigd op Wed, 17 Apr 2024 om 09:27 AM

Zodra wij uw aanvraag goedkeuren, zullen we een weblink met de medewerkers delen die ze kunnen gebruiken om de SERMI-certificaten digitaal te registreren. Als u op de link klikt ziet dit er zoals onderstaand uit.

Let op!
We hebben het process voor u textueel uitgeschreven maar er is ook een video beschikbaar van hoe dit werkt. Scroll naar beneden om dit te zien.
Verwijder nooit het certificaat of de app, bij foutmeldingen mail aub naar info@sermi-register.eu

Zo ziet dit er op Laptop/Desktop uit

• Open de weblink van je CAB op je laptop of desktop.
  • Scan de QR-code met uw mobiele apparaat.
  • Als u de Digidentity Wallet u wordt automatisch doorgestuurd naar de App Store (iOS) of Play Store (Android).
Na het installeren van de Digidentity wallet app wordt u automatisch doorgeleid naar de SERMI certificaatregistratie. Dan komt u op de mobiele

Zo ziet dit er op een mobiel uit:

- Open de weblink van uw CAB op uw mobiele apparaat.

- Als u de Digidentity Wallet app niet hebt geïnstalleerd, wordt u automatisch naar de app geleid in de App Store (iOS) of Play store (Android).

- Na het installeren van de Digidentity wallet app wordt u automatisch doorgeleid naar de SERMI certificaatregistratie.

Zo ziet de activatie eruit:

Zodra de Digidentity Wallet app is geïnstalleerd, opent deze automatisch het volgende scherm.

- Selecteer doorgaan.

Dit start het aanmaken van uw SERMI-certificaat op uw mobiele apparaat.

U moet nu uw certificaat beveiligen.

- Vul een PIN-code van 5 cijfers in.

- Bevestig uw pincode.

Belangrijk:
Verlies of vergeet uw PIN-code niet.
De PIN is nodig om uw SERMI-certificaat te laten werken. Deze moet worden ingevoerd wanneer u inlogt op VM-portalen.
Het resetten van een certifcaat heeft kosten.
Verwijder de app ook niet, als u een probleem heeft stuur een mail. Als u de app verwijderd wordt ook het certificaat verwijderd.
Let op, er kan maar 1 certificaat per telefoon geïnstalleerd.

Na het beveiligen van uw SERMI-certificaat, kunt u het nu zien in uw Digidentity Wallet na het inloggen.

U bent nu klaar!

SERMI Certificate Creation from Digidentity on Vimeo.

SERMI IO Certificate from Digidentity on Vimeo.