Ik zie mijn naam niet in de app, hoe weet ik of de app goed geïnstalleerd is?

Gewijzigd op Wed, 08 May 2024 om 08:44 AM

Vanuit SERMI mogen wij geen geen persoonsgegevens naar Digidentity sturen, dit wegens de AVG.

Om deze reden ziet u in de app ook niet uw eigen naam. Als uw inlogt ziet u dus 'Medewerker van XXX'. Een bij de details ziet u dan een unieke koppelcode die begint met 'success'. Deze staat ook in ons systeem en zo wordt het certificaat aan de medewerker gekoppeld.

Het certificaat is persoonsgebonden, deze kan maar een keer geïnstalleerd worden en dit moet op uw telefoon zijn (of de gecertificeerde persoon).

Onderstaand ziet u een voorbeeld van hoe de app eruit ziet als alles correct is.

Als uw het volgende ziet, en bij diensten het 'SERMI Certificaat' ziet, dan hoeft u verder niks te doen. De app is correct geïnstalleerd en uw kan inloggen.