Ik heb een probleem met de app, of zie mijn eigen naam niet

Gewijzigd op Mon, 22 Apr 2024 om 07:54 AM

Heeft u een probleem? Als er iets niet duidelijk is neem direct via email contact op met ons. Gebruik daarvoor info@sermi-register.eu en probeer uw vraag of probleem duidelijk, eventueel met printscreens, uit te leggen.

Let op!
Verwijder de app niet. Als u de app verwijderd terwijl het certificaat is geïnstalleerd wordt deze gereset. Om de app dan opnieuw te installeren zullen wij helaas een bedrag aan Digidentity moeten betalen om een nieuwe activatie code te krijgen. De kosten hiervoor zijn EUR 24.99.