Het tekenen van het contract

Gewijzigd op Mon, 11 Mar 2024 om 05:07 PM

Wanneer je een certificering aanvraagt, sturen we je een digitaal contract dat ondertekend moet worden.

Dit gebeurt via een systeem dat Pandadoc heet. Op deze pagina leggen we kort uit hoe dat werkt en wat je moet doen.

Let op: Het is verplicht om het contract te ondertekenen om te kunnen beginnen. De factuur wordt verzonden nadat het contract is ondertekend.

Step 1

U ontvangt deze email, klik op de knop "OPEN THE DOCUMENT"

Step 2

U ziet dit scherm, klik op 'Start':

Step 3

U vult u naam, functie/rol in aan de rechterkant, onder uw bedrijfsnaam.

Step 4

Klik op 'Finish'. U bent nu klaar en hoeft niks te doen. U kunt inloggen in de CETOOL en documenten uploaden. Hoe dit werkt leest u hier: Volle gids